ŠEGO ODMARA U HERCEGOVINI "Večeras bodrim Hrvatsku uz Neretvu, nadam se da će naši slaviti"

I. Ćubela/Hercegovina.info
Vidi originalni članak

'Jedinica' rukometne reprezentacije Hrvatske i vratar francuskog Montpelliera, Marin Šego ljetni odmor provodi u svojoj Hercegovini. Sezona je bila naporna isprekidana problemima s pandemijom, pa je odmor dobro došao za hrvatskog čuvara mreže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šegu smo sreli danas u Sportskom Centru Circle International, samo nekoliko stotina metara od njegove kuće i terena na Krstinama gdje je napravio prve rukometne korake. 

"Doveo sam malo klince na kupanje, valja se rashladiti od ovih vrućina", kaže nam. 

U Hercegovini će biti još samo nekoliko dana,

"Za dva tjedna moram za Francusku. Ostajem u Međugorju još nekoliko dana, a onda idemo na odmor u Istru. Idemo obiteljski s još nekoliko suigrača iz reprezentacije", dodaje.

Trenutno nije okupiran reprezentativnim obavezama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Izbornik rvoje Horvat odlučio je sada provjeravati mlađe igrače. Oni dobivaju pozive kako bi izbornik mogao vidjeti s kim u budućnosti može računati. Doći će brzo i vrijeme kada će se neki od nas rukometno umiroviti, a onda već treba imati spremna i provjerena rješenja. Na sve računa i sve se dobro prati i radi."

Požurio je Šego pokupiti stvari, jer Hrvatska, ona nogometna, igra važan susret večeras u 21 sat protiv Škotske na Euru, a on to ne propušta. 

"Moramo navijati večeras za naše. Utakmicu idem gledati u ugodnom društvu s prijateljima uz Neretvu. Imam jedan omiljeni restoran 'na vodi', u mjestu Šurmanci, "Kod Ćikole". Ambijent je uvijek odličan, odlično mjesto za 'bijeg', a nekoliko stupnjeva je i niže. Nadam se još da će naši pobijediti pa da večer bude još ljepša", kazao je Šego za Hercegovina.info.

Vezani članci