VIDEO  I Mate Bulić je pozvao sve one koji imaju više od 100 kila da dođu u Blatnicu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Od 10. srpnja u Blatnici kreće malonogometni turnir, ali samo za one koji imaju više od 100 kila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir pod geslom "I mi debeli smo nečija dica" organizira dvojac Mirko i Mladen Odak koji su zaljubljenici u ljetne turnire koji se organiziraju širom Hercegovine i Hrvatske.

U svom mjestu i svojoj općini odlučili su organizirati nešto što do sada nije bilo u ovom kraju.

"S obzirom da je većina turnira na isti kalup, mi smo se odlučili za nešto malo drugačiji. Turnir radimo po uzoru onoga u Rakitnu, a s obzirom da sam i sam nastupao na ovakvom turniru u Runovićima svidjela mi se ideja", kaže Mirko Odak.

"U jako smo dobrim odnosima s organizatorima tog turnira i nikako nismo konkurencija jedni drugima već podrška", dodaju organizatori.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nagrade su posebna priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ekipa koja osvoji prvo mjesto za nagradu dobiti pečeno janje, pečeni odojak i 30 litara vina. Drugoplasirani će proći "samo" s janjetom i 20 litara vina, dok će se "brončani" počastiti s tepsijom ispod peke i 10 litara vina. Četvrta najbolja momčad turnira morat će pojesti 200 ćevapa i popiti 5 litara vina. Najdeblji igrač turnira kao trofej će dobiti pancetu, a najdeblja ekipa dobiva pršut", kažu nam organizatori.

Posebno su se zahvalili mjesnoj zajednici Blatnica i svim sponzorima. 

Treba reći kako je na ovaj jedinstveni turnir ekipe i posjetitelje u svoju Blatnicu pozvao i legendarni hercegovački glazbenik Mate Bulić putem video poruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ukoliko ispunjavate sve kriterije ovog turnira i volite mali nogomet i dobru zabavu prijaviti se možete do 6. srpnja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vezani članci