Hercegovka napravila senzaciju dana u Wimbledonu!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Na travnatima terenima Londona pala je Francuskinja Marion Bartoli, kojoj očito ne godi igrati sa Hrvaticama na velikim turnirima. Naime u istom dijelu natjecanja u prethodnom Grand slamu, u pariškom Roland Garrosu izbacila ju je Petra Martić. Lučić je pak favoriziranu Bartoli "pomela" sa terena nakon dva vrlo uvjerljiva seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon prvog seta, gdje su snage prilično dugo mjerile i koji je završio sa 6:4 u korist naše predstavnice, u drugom je Lučić vrlo rano došla do važne rezultatske prednosti te jako čvrsto zadržavala svoju servis igru do samoga kraja. 30-godišnja Lučić tako će u starosnom razdoblju kada se najmanje nadala pokušati iznenaditi ženski teniski svijet. Ipak, prednost joj je i iskustvo, budući da je prije ovog Wimbledona odigrala jako puno sličnih turnira.

Za prolaz u osminu finala i šanse za drugi tjedan u Londonu igrati će sa Talijankom Robertom Vinci, koja je danas također u dva seta bila bolja od Novozelanđanke Erakovic.
Tako ćemo sasvim nenadano ponovno gledati jedan dobar teniski tjedan. Poželimo našoj Mirjani puno sreće za naredne mečeve i nadajmo se da će i nas i dalje predstavljati u najboljem svijetlu.

Wimbledon, WTA, 2.kolo
Mirjana Lučić (HRV) - Marion Bartoli (FRA) 6-4 6-3

HercegSport.info

Vezani članci