APK Zrinjski: Od ponedjeljka startamo s novom generacijom budućih plivača

Vidi originalni članak

- ŠKOLA PLIVANJA
- OBUKA NEPLIVAČA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŠKOLA PLIVANJA je program namijenjen plivačima koji žele usavršiti svoje plivačko znanje. Prilikom upisa djeca prolaze testiranje na kojem treneri utvrđuju razinu plivačkog znanja i izdržljivost u vodi.

OBUKA NEPLIVAČA je program za djecu od 4 godine i starije.
Početak proljetnog ciklusa je 2. veljače 2015.g.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno u poslijepodnevnim terminima na 25 metarskom sveučilišnom bazenu u Rodoču. Sveučilišni bazen posjeduje najmoderniji pročistač vode, elektronski dozator klora i i plinsko grijanje, a kontrolu vode kontinuirano vrši Zavod za zdravstvo.

Zašto baš plivanje?

Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati i da usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema (nepravilno držanje, pretilost...), upišite ga u školu plivanja APK Zrinjski. Plivanje je bazičan sport koji pozitivno utječe na rast i razvoj, socijalizaciju i razvoj svih motoričkih sposobnosti. Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja, a radom u grupi djeca će steći prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.
Bilo da ste plivač ili budući plivač, dođite na sveučilišni bazen u Rodoču, plivajte i učite s nama kroz igru i zabavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijave i informacije:
Mob: 063 276 256
Email: info@apkzrinjski.ba
Radno vrijeme ureda na bazenu: ponedjeljak - petak: 18:00 - 22:00

Vezani članci