APK Zrinjski: Od ponedjeljka startamo s novom generacijom budućih plivača

apk zrinjski

- ŠKOLA PLIVANJA
- OBUKA NEPLIVAČA

ŠKOLA PLIVANJA je program namijenjen plivačima koji žele usavršiti svoje plivačko znanje. Prilikom upisa djeca prolaze testiranje na kojem treneri utvrđuju razinu plivačkog znanja i izdržljivost u vodi.

OBUKA NEPLIVAČA je program za djecu od 4 godine i starije.
Početak proljetnog ciklusa je 2. veljače 2015.g.

Treninzi se održavaju tri puta tjedno u poslijepodnevnim terminima na 25 metarskom sveučilišnom bazenu u Rodoču. Sveučilišni bazen posjeduje najmoderniji pročistač vode, elektronski dozator klora i i plinsko grijanje, a kontrolu vode kontinuirano vrši Zavod za zdravstvo.

Zašto baš plivanje?

Ako želite da Vaše dijete nauči pravilno plivati i da usavrši svoja dosadašnja plivačka znanja ili ga želite uključiti u plivanje zbog unapređivanja zdravlja, pravilnog razvoja, otklanjanja eventualnih zdravstvenih problema (nepravilno držanje, pretilost...), upišite ga u školu plivanja APK Zrinjski. Plivanje je bazičan sport koji pozitivno utječe na rast i razvoj, socijalizaciju i razvoj svih motoričkih sposobnosti. Kao individualan sport daje mogućnost samoostvarivanja, a radom u grupi djeca će steći prijatelje i istovremeno razvijati timski duh.
Bilo da ste plivač ili budući plivač, dođite na sveučilišni bazen u Rodoču, plivajte i učite s nama kroz igru i zabavu.

Prijave i informacije:
Mob: 063 276 256
Email: [email protected]
Radno vrijeme ureda na bazenu: ponedjeljak - petak: 18:00 - 22:00