FOTO/VIDEO  Zrinjski 'tricom' protiv Krupe nastavio borbu za Europu

Hercegovina.info Sport
Vidi originalni članak

Nogometaši HŠK Zrinjski večeras su na svom terenu stadiona pod Bijelim Brijegom svladali momčad Krupe rezultatom 3:1. Strijeci za Plemiće danas su bili Bilbija i Bašić, dok su gosti jednu loptu sami poslali u svoju mrežu. Učinio je to Pavlović. Za Krupu je pak precizan bio Palić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvu prigodu na utakmici imali su Plemići i to iz kaznenog udarca. Rukom je u svom šesnaestercu igrao kapetan Krupe. Loptu je uzeo Bilbija, ali njegov udarac zaustavlja greda. 

No, u 12. minuti Zrinjski vodi. Oštar ubačaj uputi je u kazneni prostor gostiju Jakovljević, a Pavlović glavom šalje loptu u vlastitu mrežu. 

U 26. minuti već je 2:0 za Zrinjski. Čivić je srušio Tičinovića, a sudac ponovno pokazuje na bijelu točku. Bilbija je ovog puta precizan. Panenkom je kapetan Zrinjskog prevario vratara gostiju Kolaka.

Pred kraj prvog poluvremena, Krupa dolazi do pogotka. Mrežu Varvodića pogodio je Palić te se rezultatom 2:1 odlazi na odmor. 

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imala je Krupa početkom nastavka dobru priliku. Dobro je pucao Muminović u 50. minuti, ali njegov udarac odlazi tik uz vratnicu.

U 55. minuti Zrinjski nakon odlične akcije dolazi do trećeg pogotka. Juranović je ubacio, Bilbija loptu propustio kroz noge za Bašića koji preciznim udarcem pogađa za 3:1.

Do kraja utakmice Zrinjski je očuvao svoju prednost i osvojio tri važna boda u borbi za Europu. Plemići su sada na četvrtom mjestu s 53 boda koliko ima i Široki Brijeg, dok je Krupa na 11 mjestu s 25 osvojenih bodova i nastavlja grčevitu borbu za ostanak u društvu najboljih.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vezani članci