VIDEO  Mamić u Trećem poluvremenu: Eduardo je mali balavac mene i moju obitelj bezočno pljačkao!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Govorio je Maminjo o tome kako se zabavljao s Hovatinčićem i Bandićem, o neredima na Maksimiru 1990., o Vahidu Halilhodžiću... Iako su tu moglo čuti dosta zanimljivih stvari, najveću strku izazvala je njegova najava da sprema tužbu protiv Eduarda da Silve. Maminjo kaže da je u Eduarda uložio vlastitih milijun eura koje sad želi nazad.

"Taj je mali balavac mene i moju obitelj bezočno pljačkao", rekao je Mamić pa opisao za što je Eduardu sve davao novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić kaže kako je u Dinamu radio za šest tisuća kuna i da je nedavno dobio povišicu na deset. Otkud mu onda svi silni milijuni, auti, vile, jahte...

"Od Dinama nisam uzeo lipu. U posljednjih sam nekoliko godina prodao dionice Badela, pa sam bio većinski vlasnik Iverica i to sam prodao. Obje tvrtke posluju bolje nego kad sam bio, dakle nisam ih upropastio. Prodao sam famozni neboder u Vukovarskoj, a svo to vrijeme sam dobivao dividende koje su se mjerile u milijunima. Bilo je tu još puno poslova jer sam poduzetnik od 18. godine. Ali, samo od nabrojanih projekata sam prihodovao 20-25 milijuna eura. Novac nisam zaradio u nogometu", rekao je Mamić pa nastavio:

"Prije mene su tu spodobe uzimale po 200-300 hiljada eura platu godišnje. Ja od Dinama neću ništa jer je to moj život i moja misija. Ali, ta banda, banditi i đubrad su htjeli mene pošto poto prikazati kao lopova, varalicu, robovlasnika i trgovca ljudima, a istina je da od Dinama ništa materijalno nisam uzeo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

dnevnik.ba

Vezani članci