VIDEO  Mamić u Trećem poluvremenu: Eduardo je mali balavac mene i moju obitelj bezočno pljačkao!

Zdravko Mamić, Dinamo, braća mamić, Dinamo, zdravko mamić dinamo, Zdravko Mamić, mamić, Eduardo da Silva, gadafi, HNS, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, GNK Dinamo, BBB Dinamo, Hrvoje Maleš, Zdravko Mamić, Dinamo, zadar, Zdravko Mamić, Zdravko Mamić, Dinamo, Zdravko Mamić, Dinamo, BBB, BBB, Dinamo, kaznena prijava, Zdravko Mamić, Domagoj Vida, Dinamo, nogomet, Zdravko Mamić, zdravko mamić dinamo, omalovažavanje, vrijeđati, sramotiti, klevetati, Zdravko Mamić, klevetanje , Zdravko Mamić,  Ivica Crnić, odvjetnik
Govorio je Maminjo o tome kako se zabavljao s Hovatinčićem i Bandićem, o neredima na Maksimiru 1990., o Vahidu Halilhodžiću... Iako su tu moglo čuti dosta zanimljivih stvari, najveću strku izazvala je njegova najava da sprema tužbu protiv Eduarda da Silve. Maminjo kaže da je u Eduarda uložio vlastitih milijun eura koje sad želi nazad.

"Taj je mali balavac mene i moju obitelj bezočno pljačkao", rekao je Mamić pa opisao za što je Eduardu sve davao novac.

Mamić kaže kako je u Dinamu radio za šest tisuća kuna i da je nedavno dobio povišicu na deset. Otkud mu onda svi silni milijuni, auti, vile, jahte...

"Od Dinama nisam uzeo lipu. U posljednjih sam nekoliko godina prodao dionice Badela, pa sam bio većinski vlasnik Iverica i to sam prodao. Obje tvrtke posluju bolje nego kad sam bio, dakle nisam ih upropastio. Prodao sam famozni neboder u Vukovarskoj, a svo to vrijeme sam dobivao dividende koje su se mjerile u milijunima. Bilo je tu još puno poslova jer sam poduzetnik od 18. godine. Ali, samo od nabrojanih projekata sam prihodovao 20-25 milijuna eura. Novac nisam zaradio u nogometu", rekao je Mamić pa nastavio:

"Prije mene su tu spodobe uzimale po 200-300 hiljada eura platu godišnje. Ja od Dinama neću ništa jer je to moj život i moja misija. Ali, ta banda, banditi i đubrad su htjeli mene pošto poto prikazati kao lopova, varalicu, robovlasnika i trgovca ljudima, a istina je da od Dinama ništa materijalno nisam uzeo."

dnevnik.ba