VIDEO  Vahid Halihodžić vulgarno napadnut

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Bh.stručnjak Vahid Halilhodžić odveo je Maroko na SP u Katar, koje će otvoriti utakmicom protiv Hrvatske, međutim bivši trener Dinama pod sve je većim pritiskom tamošnje javnosti. Navijači traže njegovu smjenu zbog sukoba s Hakimom Ziyechom i još nekim zvijezdama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vahin Maroko stradao je 3:0 protiv SAD-a u prijateljskoj utakmici, a poslije utakmice u Cincinnatiju navijači su ga najprije napali verbalno, a zatim zamalo i fizički nasrnuli na njega.

"Odlazi, odlazi", povikivali su navijači i uspu vrijeđali Halihodžića.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Najžešća u uvredama bila je zapravo jedna navijačica, koja ga je pratila i vrijeđala, ali priključilo joj se još nekoliko muškaraca. Vaha je stoički sve podnosio sve dok mu nije prekipjelo, okrenuo se prema njima i započeo raspravu koju je ubrzo prekinulo osiguranje, prenosi gol.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tek drugi poraz na klupi Maroka

"Imamo sreće što ćemo biti u Kataru. To je trenutak za pamćenje. Pogledajte Egipćane, Alžirce, Obalu Bjelokosti, svi će SP gledati kod kuće, a vi ćete biti na njemu", poručio je Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači bi mu trebali ipak dati malo više podrške jer mu je taj poraz bio tek drugi na klupi ove reprezentacije u 31 utakmicu…

Vezani članci