Transfer Luke Modrića postao hit otočkih kladionica!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Engleska je poznata kao raj za sve vrste klađenja, pa se tako u ponudama vodećih otočkih kladionica našao i hrvatski veznjak Luka Modrić.

Jedna od najpoznatijih kladionica William Hill u svoju ponudu je uvrstila i mogućnost klađenja hoće li Luka Modrić napustiti Tottenham i hoće li Cesc Fabregas preseliti iz Arsenala u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Omjer na Lukin odlazak sa White Hart Lanea je 1.8. Dakle na uloženih 10 funta zarada je 18, dok je primjerice omjer da će Fabregas iz Londona preseliti u Kataloniju još manji i iznosi 1.6.

Moguće se kladiti i na ime novog menadžera Chelsea. Prema kladionicama 'zicer' je mladi Portugalac Andre Villas-Boas s koeficijentom 1.04, a među kandidatima su i Guus Hiddink (10), Mark Hughes (17), te Harry Redknapp (26).

Glavni kandidat za prvi otkaz sezone među engleskim klubovima je menadžer Blackburna Steve Kean s koeficijentom 4. Iza njega slijede menadžer Wolverhamptona Mick McCarthy (8), te Steve Bruce (Sunderland), Roberto Mancini (Manchester City), Owen Coyle (Bolton) i David Moyes (Everton) s koeficijentom 11.

hina

Vezani članci