FOTO  Polaznici i treneri nogometne škole HŠK Zrinjski na manifestaciji Mostar Run Weekend

Vidi originalni članak

Kao što vam je već poznato danas je u Mostaru započeo vikend trčanja, a na ovoj velikoj manifestaciji sudjelovali su polaznici i treneri nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar.
Trener štiglića nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar Ivan Dominković sudjelovao je na glavnoj utrci današnjeg dana 3. Mostarskom polumaratonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na utrci građana u ime nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar sudjelovali su naši polaznici Ivan Vrankić, Damjan Jurić, Ivan Dolić, Rino-Petar Beganović zajedno s trenerom u nogometnoj školi HŠK „Zrinjski" Mostar Marinom Jovanovićem.
Sudjelovanjem na ovoj utrci nogometna škola HŠK „Zrinjski" zajedno sa svojim članovima i organizatorima ove manifestacije željela je istaknuti važnost tjelesnog vježbanja u borbi protiv dijabetesa, a i svojim sudjelovanjem podržati rad udruge dijabetičara HNŽ „Insula".

Najmlađi polaznici nogometne škole HŠK „Zrinjski" Mostar sudjelovali su na „Meggle Max Junior utrci za djecu" s ciljem razvijanja pozitivnih navika za tjelesnim vježbanjem kod djece.

Nogometna Škola HŠK „Zrinjski" Mostar želi pohvaliti organizaciju Mostar Run Weekend-a i želju organizatora da podigne svijest o važnosti tjelesnog vježbanja što po broju sudionika na ovoj manifestaciji svakako su uspjeli.

 

Vezani članci