PETER CROUCH I JOE COLE O ZRINJSKOM Da su izdržali do kraja, remi ne bi bio nepravedan

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Legende engleskog i svjetskog nogometa, Peter Crouch i Joe Cole analizirali su utakmicu Aston Ville i Zrinjskog odigrane sinoć u Birminghamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zrinjski je nesretno izgubio od Aston Ville pogotkom primljenim u 94. minuti utakmice.

John McGinn je zabio glavom, a čak ni svemogući Marko Marić koji je na golu Plemića odigrao sjajnu utakmicu nije mogao ništa napraviti u toj situaciji.

Utakmicu su nakon sudačkog zvižduka u studiju TNT sports komentirali proslavljeni bivši nogometaši, a danas stručni komentatori, Joe Cole i Peter Crouch.

Hvalili su McGinna koji je došao iz Škotske za samo 2 milijuna funti i brzo se prilagodio na Premier ligu i na igranje u Europi.

Cole je uputio kritiku igračima Aston Ville na pristupu u prvom poluvremenu koji je po njemu bio uspavan,  te je kazao kako je Aston Villa morala ranije riješiti utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joe Cole je dodao kako je Aston Villa je u drugom poluvremenu imala 19 pokušaja a Zrinjski nijedan, pa igrači puno zasluga moraju dati treneru Unaiju Emeriju.

Posebno su pohvalili i obranu Zrinjskog koji se dobro držao, te navode da ni remi ne bi bio nezaslužen, da su Plemići izdržali do kraja.

Komentirali su i jedanaesterac koji je najprije sviran nakon što je lopta udarila Jakovljevića u lice, pa u ruku, te se svi slažu kako penala nije bilo i kako je odluka VAR- a bila ispravna.

Vezani članci