Nijemci otkrili: Zoran Mamić, suci i mafija izrežirali finale Kupa Hrvatske

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Dinamo i Hajduk odigrali su 13. svibnja utakmicu koju je režirala kladioničarska mafija uz pomoć Zorana Mamića i sudačke organizacije. Za to postoje vrlo čvrste inidicije utameljene na dokaznim matrijalima koje već duže vrijeme posjeduje Njemačko državno odvjetništvo i njihove tajne službe. Na osnovu njih je Hrvatsko državno odvjetništvo pokrenulo istragu koja bi ovih dana trebala kulminirati novim privođenjima. Samo ovaj put bi u naslovnim ulogama trebala biti mnogo značajnija lice od onih iz 'Akcije Offside', pišu sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački istražitelji pomno su priklupljali dokaze prve finalne utakmice Kupa igrane u Maksmiru 13. svibnja 2009. Ante Šapina, poznat kao jedan od ključnih osumnjičenika u velikoj Uefinoj akciji čiščenja nogometa, doznao je da bi Dinamo doma trebao pobijediti oslabljeni Hajduk. Kako mu to nije bilo dovoljno jamstvo da stavi milijuje na pobjedu Modrih krenuo je u akciju sređivanja aktera koji bi mu zagarantirali željeni rezultat.

Time dolazimo do Zorana Mamića koji preko svojih veza u sudačkoj organizaciji dogovara da utakmicu sudi Bruno Marić. Na sastanku su očito bili i čelnici sudačke organizacije koji su sudjelovali u dogovoru Dinamove pobjede..... Navodno su sve znali i u HNS-u, no očito su skrivali matrijale.


Autor: SN

Vezani članci