Nejc Mevlja: Zadovoljan sam u Zrinjskom

Vidi originalni članak
„Na kraju sam se odlučio za Zrinjski pošto sam vidio da su bili prvaci prošle godine", Dodaje da ga je zvao manager i pitao: „Želiš li u Mostar?". Ja sam, veli, odmah odgovorio, ajde idemo!".

Mevlja je igrao s Matijom Katanecom u Gorici u Sloveniji, gdje je i započeo karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Zvao sam Kataneca jer se poznajemo i igrali smo zajedno u Gorici pa mi je rekao da je u klubu sve dobro organizirano i da ništa nikome ne fali", otkriva Nejc za Hrvatski Medijski Servis.

Novi stoper Zrinjskog je igrao prvi dio tekuće sezone u rumunskoj ekipi Panduri tako da ima iskustava što se tiče protivnika CFR Cluja koji ih čeka na turniru u Istri.

„Mislim da su Rumuni dobri, znam ih jer sam igrao u Rumunjskoj i vjerujem da će to biti dobra i zanimljiva utakmica. Za Novigrad smatram da su lošiji od nas, zato što su hrvatski trećeligaši, ali na priprema mogu biti „teške noge" i nikad ne znaš kako će završiti", rekao je Mevlja.

Za turnir u Istri na koji „Plemići" putuju sutra, Mevlja veli da će im dobro doći i misli da je to super ideja.

„Ja se nadam da ću biti dobar branič u momčadi i uradit ću sve što je moguće da primimo najmanje golova i da se svaku utakmicu veselimo zbog pobjede", kazao je novi stoper Zrinjskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenac Mevlja priznaje da se dobro osjeća u Zrinjskom i da je zadovoljan uvjetima u klubu te da nema problema što se tiče jezika.

„U Sloveniji ima puno Hrvata, Bosanaca i Srba pa sam jezik učio usput, a i sličan je našem jeziku tako da nisam imao nikakvih poteškoća. Svaku utakmicu ću se truditi i dati svoj maksimum za ovaj klub i za ljude koji za njega navijaju", ističe Mevlja.

/G. Krišto/HMS/

Vezani članci