FOTO  Loša realizacija u europskim utakmicama najveći je razlog neuspjeha, ili možda nešto drugo?

Vidi originalni članak

... u kojoj su Plemići odigrali "tek" 1:1 sa momčadi Vallette sa Malte. Društvene mreže i navijački forumi odišu ljutnjom velikog broja navijača koji su bili, ili pak nisu bili sudionici sinoćnje utakmice, ali su je pratili putem televizije i interneta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi kažu da je najlakše biti general nakon bitke, ali ovo je već treća "bitka" od četiri koliko ih je Zrinjski na početku ove sezone proveo na "bojištu", a u kojoj je Zrinjski po mnogima podbacio.

Na društvenim mrežama veliki dio navijača, ali i simpatizra obrušio se na "stadion koji je ruglo", na igrački kadar koji se popunjava igračima neprovjerene kvalitete, lošim potezima struke, na rad Škole nogometa... U svakom slučaju velika gorčina se skupila.

Koliko su u pravu ili nisu oni koji bljuju vatru po svemu vidjet ćemo, ali jedno je sigurno. Europskog iskoraka nema, a u prvenstvu sa ovim igračkim kadrom teško se može očekivati rezulta. O izgradnji tribina, wc-a.... ili nekim većim radovima na stadionu možemo samo sanjati, a o nekim super igračima iz naše nogometne škole teško da možemo i sanjati.

Sinoćnja utakmica nam je pokazala da Zrinjski ima izuzetno lošu realizaciju. Napad Plemića je totalno zakazao kao i u prethodnim utakmicama. Zadnja linija je prespora, a vezni red nema što vezati, a i ono što poveže ostaje bez realizacije. 

U svakom slučaju imamo još jednu europsku utakmicu ovaj put na vještačkoj travi koja će biti idealna za razlog neuspjeha. Ipak, prije Vallette treba "odraditi" i domaće prvenstvo, a koliko će GOŠK iz Gabele biti tvrd orah vidjet ćemo u nedjelju u 20:30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HERCEGOVINA.info

Vezani članci