Kristijan Stanić: Zrinjski može vratiti titulu u Mostar

Vidi originalni članak

Kristijan Stanić trenutno je ozlijeđen, tako da je propustio nekoliko utakmica Zrinjskog, ali i okupljanje mlade reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za početak kakvo je stanje s ozljedom?

"Stanje s ozljedom ide na bolje, nadam se da ću za ne koliko tjedana biti s ekipom".

Koliko je teško s tribina gledati svoje suigrače kako se bore, a ne možeš im pomoći?

"Veoma je teško i žao mi je što sam propustio dosta utakmica,  ali nadam se poslije oporavka da ću biti u ekipi i pomoći svojim suigračima".

Dobio si kao mlad prigodu igrati u prvom timu. Da li si zadovoljan svojim igrama?

"Pa jeste dobio sam prigodu i velika mi je to čast kao i svakom mladom igraču biti dio te priče. Pa ima utakmica gdje nisam dao svoj maksimum i gdje je bilo dosta grešaka, Nadam se da ću to popraviti kada se vratim na teren",

Možeš li izdvojiti neku utakmicu kao najdražu u dresu Plemića?

"Naravno mogu izdvojiti utakmice na primjer one protiv Ludogoreca i Sarajeva".

Dobre igre dovele su te i do reprezentacije, čije okupljanje si zbog ozljede morao propustiti Očekuješ li poziv kada se oporaviš?

"Veoma mi je drago što igram za reprezentaciju Bosne i Hercegovine to je  isto veliki uspjeh za mene. Kao što kažete propustio sam reprezentaciju zbog ozljede, ali  ja se nadam da ću svojom igrom i svojim zalaganjem dobiti opet poziv od izbornika Vinka Marinovića".

Zrinjski se nakon europskih utakmica ustalio u domaćem prvenstvu. Mogu li Plemići vratiti titulu u Mostar?

"Pa naravno Europa je prošla i okrenuli smo se sada utakmicama u ligi. Cilj nam je biti prvi i naravno da možemo vratiti titulu u Mostar".

Juniore očekuje nastup u Ligi prvaka protiv MTK. Kako procjenjuješ njihove šanse?

"Da očekuje nas utakmica u Ligi prvaka ne znam ništa o protivniku,  a mi moramo svojoj maksimum dati da sto bolje rezultate postignemo i pokušamo izboriti prolaz u dalje natjecanje".

Za kraj što imaš poručiti navijačima?

"Poruka navijačima zahvaljujemo se što nas bodrite svaku utakmicu mi ćemo se truditi da vam vratimo dobrom igrom i slavljem titule u Mostaru".
 
 
HERCEGOVINA.info

Vezani članci