Kranjčar još dugo, dugo neće igrati nogomet!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Potom je stigla vijest da Niko ove sezone više uopće neće igrati, a najnovije prognoze još su gore.Kranjčar je u dvoboju protiv Fulhama ozlijedio ligamente gležnja desne noge, a tek su liječničke snimke drugoga dana pokazale koliko je zapravo teška Nikina ozljeda. Da stvar bude gora, Tottenham je izgubio od najslabije momčadi Premiershipa s 2:0 te propustio ući u finale gdje se već plasirao Chelsea.



Loše vijesti za Spurse redale su se tih dana kao na traci, sve dok Modrić i ekipa nisu u sljedećm prvenstvenom kolu pobijedili Arsenal 2:1 na svom White Hart Lane, a potom i Chelsea te se vratili na 4. mjesto koje vodi u Ligu prvaka.



Najzaslužniji za ovaj sjajan poduhvat sigurno je naš Luka Modrić koji je od onog trenutka kad se ozlijedio Niko preuzeo sve konce igre i zaigrao kao prije ozljede. Nažalost, Luka će, čini se, još dugo biti jedini fantazista u momčadi Harryja Redknappa.



Naime, menadžer Spursa ovih je dana najavio da će Niko morati na 'gadnu operaciju' jer je doslovno uništio gležanj u pedesetak minuta koliko je igrao protiv Portsmoutha. Prevedno, to po najavama engleskih medija znači da Kranjčar neće zaigrati još dugo, a najdalje je otišao Guardian koji javlja da bi Hrvat mogao pauzirati cijelu predsezonu.
Net.hr

Vezani članci