Jose Mourinho preuzima talijanskog velikana!

Hercegovina.info Sport
Vidi originalni članak

Roma je ranije tijekom dana potvrdila kako Paulo Fonseca na kraju sezone napušta klupu, a poznato je tko će ga zamijeniti. Rimljani su potvrdili kako momčad od ljeta preuzima Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mourinho je donedavno vodio Tottenham, ali nakon serije loših rezultata, uključujući i ispadanje od Dinama iz Europske ligem, uručen mu je otkaz.

U Italiju se vraća u poznato okruženje, naime već je radio u Serie A gdje je vodio milanski Inter s kojim je osvojio trostruku krunu. Iz Intera je otišao na vrhuncu karijere prihvativši ponudu madridskog Reala, a sada je pred njim veliki izazov, pokuđšati Romu dovesti u priliku da se bori za titulu prvaka Italije, javio je Sportnet.

Ove sezone situacija u Rimu nije dobra, rezultatki nisu kakve su u klubu očekivali, bilo je i dosta nesuglasica na relaciji struka - igrači, a spominje se i kompletna rekonstrukcija momčadi.

U dvije sezone u Interu osvojio je dvije titule prvaka, Kup Italije, Superkup i Ligu prvaka, a nakon toga osvojio je još dvije titule prvaka, jednu s Chelseajem i jednu s madridskim Realom.

Vezani članci