Jasmin Mešanović: Moramo biti spremni i na loš teren

Vidi originalni članak
Nisu zabrinuti za svoju formu, ali jesu za stanje travnjaka Pirote.

Protiv Drine je pukla "petarda", bila je to prava demonstracija sile, ali i svojevrsno "šamaranje mrtvog magarca". Travnik sigurno još nije "mrtav", što u Mostaru vrlo dobro znaju. Već četiri utakmice zajedno s Kupom Travničani ne znaju za pobjedu, ali ove su sezone slavili u duelima s oba aktera Vječnog derbija - na Piroti su pali i Sarajevo i Željo. Upozorenje? Jasmin Mešanović se ne slaže..., barem ne u potpunosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Oni igraju dobro kući, posebno protiv boljih ekipa. Ali treba se sjetiti da su Željezničar i Sarajevo tada bili u lošoj formi. Što se nadolazećeg vikenda tiče..., da, očekujem tešku utakmicu i težak teren, ali budemo li se nametnuli od početka, vjerujem da pobjeda neće izostati.

Mešanović smatra da je forma njegovih Plemića također nešto što treba uzeti u obzir.

- Drina je bila protivnik kojeg smo morali dobiti, pa smo od početka krenuli agresivno. Sve je bilo riješeno već u prvom dijelu. Ali bez obzira na to da oni nisu bili dostojan protivnik, mislim da treba pričati o našoj formi koja je u usponu.

Travnjak u Travniku? E, to je neka druga priča. Mešanović ističe da će Plemići biti spremni na sve.

- Znamo da će teren biti problematičan, ali nadamo se da će domaćin učiniti sve da ga maksimalno pripremi. Nama je jasno da se moramo spremiti i na scenarij da to ne bude slučaj. Ponavljam, odlučni smo dobiti utakmicu i uz eventualni kiks Slobode ponovno izbiti na vrh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovi? Moglo je bolje...

Mešanović je najbolji strijelac Zrinjskog ove sezone, ali nije usamljen na vrhu. Šest pogodaka zajedno s Europom zabio je i Miloš Filipović. Jasmin, koji je Drini protekle subote zabio dva komada, priznaje da je očekivao više...

- Ne mogu biti zadovoljan, moralo je bolje. Ali radim na treninzima, a golovi će, nadam se, doći, rekao je.

Dnevni list

Vezani članci