FOTO  HŠK Zrinjski - NK Vitez 1:0

Vidi originalni članak

HŠK Zrinjski i NK Vitez odigrali su jednu čvrstu utakmicu u koju je svaka od momčadi ušla sa svojim ambicijima. Plemići su trebali pobjedu za nastavak niza i pohoda na novu titulu, a gosti se bore za opstanak u društvu najboljih. Sukladno tome gosti su igrali defanzivno, a Zrinjski je imao inicijativu i pokušavao ugroziti vrata Živkovića. U prvom dijelu Zrinjski je imao nekoliko pokušaja, ali mreža gostiju je mirovala. S druge strane Vitez je rijetko prelazio na polovicu Zrinjskog i gosti su samo jednom iz slobodnog udarca pokušali ugroziti vrata Plemića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugi dio Zrinjski ulazi još ofanzivnije i ta ofanziva je urodila plodom u 64. minuti kada je sjajno poentirao Mešanović. I nakon toga Zrinjski je imao više od igre, a gosti su nakon primljenog pogotka malo otvorili. Do kraja Zrinjski je imao još nekoliko odličnih prilika, ponajprije preko Zakarića i Bilbije, ali rezutat se nije mijenjao i Plemići su zasluženo slavili i osvojili tri nova boda.

Prije utakmice trener gostiju Branko Karačić dobio je pljesak publike u Mostaru, a prave ovacije doživio je Nikolić nakon što je ušao u igru.

HŠK Zrinjski - NK Vitez 1:0 (Mešanović 64')

HŠK Zrinjski: Karačić, Blaić, Tomić(55', Bilbija), Todorović, Stojanović, Mešanović(67', Nikolić), Arežina, Petrak, Laštro, Katanec i Zakarić(82', Šćepanović).

NK Vitez: Živković, Stanić, Jurić(64', Mrkaić), Jevtić, Livaja, Šantić(61', Muminović), Livančić, Novak, Barišić, Kapetan i Đurić(80', Anastasov).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve fotografije u GALERIJI

Rezultati 26. kola:

Olimpic – Sloboda 0:1
Zrinjski – Vitez 1:0
Rudar – Borac 0:1
Travnik – Velež 7:1
Čelik – Radnik 2:0
Drina – Mladost 0:2
NEDJELJA
Sarajevo – Željezničar 17.00
Široki Brijeg – Slavija 20.00

Vezani članci