HŠK Zrinjski: Na startu prvenstva nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima

Vidi originalni članak
Trener Branko Karačić na otvaranju prvenstva ne može računati na kartonirane Muminovića, Radeljića i Đurića, te na ozlijeđenog Crnova.

"Četiri standarna igrača ne mogu nastupiti protiv Slavije, imamo i jednog rovitog koji neće zaigrati od prve minute. Sigurno da nam to stvara određene probleme, ali mi ćemo pokušati na startu prvenstva nastaviti sa dobrim igrama i rezultatima koje smo ostvarili u prošloj sezoni i gdje smo apsolutno zasluženo postali prvaci BiH", riječi su Branka Karačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mile Pehar bio je jedan od najboljih igrača Zrinjskog u oba susreta s Mariborom.

"Sigurno će nam protiv Slavije nedostajati kartonirani i ozlijeđeni igrači.Bez obzira na njihov izostanak očekujem da pobjedom nad Slavijom otvorimo prvenstvo", poručio je Pehar.

Milan Muminović je rođen i živi u Foči, pa je trener Karačić od njega saznao informacije o travnjaku u Foči, ali o igračkom kadru Slavije.

"Neke informacije smo dobili i od Dujkovića, pa i od Aleksića s kojima sma imao jedan razgovor nakon sporazumnog raskida ugovora s klubom. Slavija se pojačala Kokotom,po našim informacijama vrlo dobar igrač je Radosavljević, tu su još Govedarica i Benović koji je došao iz Srbije.Apsolutno poštujemo i respektiramo protivnika, ali vjerujem da bez obzira na probleme koje imamo, možemo u prvenstvo krenuti s jednim pozitivnim rezultatom", istaknuo je Karačić i dodao kako su najveći konkurenti Zrinjskom u borbi za novu titulu ekipe Sarajeva, Širokog Brijega i Željezničara.

Utakmica između Slavije i Zrinjskog igra se u subotu u 17:30 sati na stadionu u Foči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

pogled.ba

Vezani članci