HŠK Zrinjski: Jaka momčad, široka klupa i odlična forma

Vidi originalni članak

Nogometaši HŠK Zrinjski u dobrom raspoloženju čekaju nastavak prvenstva u koji ulaze kao lideri na prvenstvenoj ljestvici. Ovu reprezentativnu stanku HŠK Zrinjski je iskoristio za odlazak na mini pripreme u svoju stalnu bazu Međugorje. Iz Međugorja Plemići su odlazili u Vinjane gdje su nastupili na 25. Međunarodnom turniru Ante Bruno Bušić. Na kraju su iako neporaženi na turniru osvojili treće mjesto na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ovom turniru rezultat nije bio u prvom planu, i teško je povjerovati da bi Zrinjski u prvoj utakmici protiv Rudeša igrao neodlučeno da je igrao u najboljem sastavu. U drugoj utakmici odigranoj za plasman Plemići su deklasirali domaćine s visokih 5:0.

Obije utakmice dale su puno odgovora struci Plemića o trenutnoj formi momčadi, ali i nekih nogometaša pojedinačno. S obzirom na viđeno legendarni Baka Slišković skupa sa svojim suradnicima biti će na slatkim mukama kako odrediti sastav za susrete koji dolaze s obzirom na širok kadar dosta kvalitetnih nogometaša.

Zrinjski je s obzirom da su ga u posljednjem prijelaznom roku napustili „ponajbolji" nogometaši nije ništa slabiji u odnosu na prošlu sezonu i svako mjesto u momčadi pokriveno je s minimalno dva nogometaša. Takvu širinu nema niko od konkurenata, tako da navijači Zrinjskog imaju dobre razloge za zadovoljstvo.

U subotu pod Bijeli Brijeg stiže NK Čelik. Utakmica je to u kojoj bi svaki rezultat osim uvjerljive pobjede Zrinjskog bio iznenađenje. Ovaj tekst je ujedno i poziv navijačima da dođu podržati, ali i pogledati Zrinjski koji ove sezone zaista igra u dobroj formi, lepršavo i za pogodak više, a takva igra i dovodi navijače na stadion.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci