Eduardo ide u CSKA za osam milijuna eura?!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Menadžer Topnika Arsene Wenger je nedavno izjavio kako u njegovoj momčadi neće biti previše promjena i da će kupiti eventualno pokojeg provjerenog i iskusnog igrača, dok bi napad trebao ojačati napadačem Bordeauxa Marouaneom Chamakhom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, engleski mediji tvrde da čak osam igrača Arsenala stoji na izlaznim vratima Emiratesa, među njima i Eduardo da Silva, a Wengerova razmišljanja bi mogla promijeniti i činjenica da će najvjerojatnije ostati bez kapetana Cecsa Fabregasa, koji će karijeru, čini se, nastaviti u Barceloni iz koje je i stigao u Arsenal.

Sjajan zamah u karijeri hrvatskog reprezentativca na Otoku prekinut je nesretnim lomom noge na gostovanju kod Birminghama 23. veljače 2008. godine, a nakon dugotrajnog oporavka pravi povratak na terene mu je otežao cijeli niz manjih ozljeda. Ove je sezone odigrao 24 utakmice (tek jednu svih 90 minuta) i zabio tri gola uz sedam asistencija.

Iako Dudu s londonskim klubom ima ugovor do kraja lipnja 2014. godine, Wenger bi navodno mogao prihvatiti ponude za njega, a kao jedan od mogućih kupaca spominje se CSKA, klub za kojeg je od 2003. do 2007. igrao Ivica Olić, a Rusi su spremni izdvojiti oko osam milijuna eura.

Osim Da Silve, Emirates bi mogli napustiti i Andrej Aršavin, Gael Clichy, William Gallas, Tomas Rosicky, Philippe Senderos, Mikael Silvestre i Fran Merida.

Net.hr

Vezani članci