Eduardo ide u CSKA za osam milijuna eura?!

Menadžer Topnika Arsene Wenger je nedavno izjavio kako u njegovoj momčadi neće biti previše promjena i da će kupiti eventualno pokojeg provjerenog i iskusnog igrača, dok bi napad trebao ojačati napadačem Bordeauxa Marouaneom Chamakhom.

Ipak, engleski mediji tvrde da čak osam igrača Arsenala stoji na izlaznim vratima Emiratesa, među njima i Eduardo da Silva, a Wengerova razmišljanja bi mogla promijeniti i činjenica da će najvjerojatnije ostati bez kapetana Cecsa Fabregasa, koji će karijeru, čini se, nastaviti u Barceloni iz koje je i stigao u Arsenal.

Sjajan zamah u karijeri hrvatskog reprezentativca na Otoku prekinut je nesretnim lomom noge na gostovanju kod Birminghama 23. veljače 2008. godine, a nakon dugotrajnog oporavka pravi povratak na terene mu je otežao cijeli niz manjih ozljeda. Ove je sezone odigrao 24 utakmice (tek jednu svih 90 minuta) i zabio tri gola uz sedam asistencija.

Iako Dudu s londonskim klubom ima ugovor do kraja lipnja 2014. godine, Wenger bi navodno mogao prihvatiti ponude za njega, a kao jedan od mogućih kupaca spominje se CSKA, klub za kojeg je od 2003. do 2007. igrao Ivica Olić, a Rusi su spremni izdvojiti oko osam milijuna eura.

Osim Da Silve, Emirates bi mogli napustiti i Andrej Aršavin, Gael Clichy, William Gallas, Tomas Rosicky, Philippe Senderos, Mikael Silvestre i Fran Merida.

Net.hr