Daniel Stojanović: Vjerujem da Zrinjski može osvojiti prvenstvo

Vidi originalni članak
Nogometaši HŠK Zrinjski jučer su odigrali pripremnu uatkmicu protiv Čapljine u kojoj su slavili rezultatom 1:0, a evo što o nastavku natjecanja za naš portal HERCEGOVINA.info kaže Daniel Stojanović.

Kao prvo da li je momčad napunila baterije za ove rprezentativne stanke?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim da spremni dočekujemo nastavak prvenstva, radili smo treninge u Međugorju i sada treniramo u Mostaru i čekamo utkamicu sa Olimpikom.

Pred nama je još tri kola do pauze. Može li Zrinjski do 9 bodova?

Ova ekipa ima zaista odličan kadar igrača i mislim uz malo sreće da možemo doći do mksimalnih 9 bodova, naravno to podrazumjeva da mi igrači također damo svoj mksimum.

Kako si ti zadovoljan igrom Zrinjskog u ovom dijelu prvenstva? Da li se moglo više od ovog?

Moje osobno mišljenje je da je se moglo više i opet ponavaljam sigurno imamo odličan igrački kadar, samo to moramo iz utakmice u utakmicu potvrđivati da bi ove moje riječi imale smisla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportske novosti su te izabrale u momčad polusezone. Da li si zadovoljan svojim igrama?

Pa sigurno da meni osobno godi da sam u momčadi prvenstva, a moje mišljenje je da je još igrača zaslužili biti tu, i ovom prilikom se zahvaljujem svojim kolegama jer bez ekipne podrške nebi sigurno bio tu. Sa svojim igrama nikada nisam u potpunosti zadovoljan i uvijek se tjeram na još bolje i više, a sve bi ja to rado zamjenio da imamo 5-6 bodova prednosti ispred ostalih.

Neizbježno pitanje koje zanima sve navijače je da li Zrinjski može osvojiti titulu prvaka?

Ja vjerujem da ova ekipa može osvojiti prvenstvo, odigrali smo pola prvenstva i uvjerili se da nas nitko nije nadigrao i da kad smo pravi na terenu svakoga možemo pobjediti.

Gdje bi se Zrinjski po tebi trebao pojačati za nastavak sezone?

O pojačanjima ne bih govorio, to je ipak pitanje za trenera i Upravu kluba.

Pošto ovo čita i Stjepan iz Vinkovaca koji ne skida kapetansku traku koju si mu poklonio imaš li neku poruku za njega?

Stjepan je moj slavonac i veliki borac, te ga ovom prilikom  pozdravljam, njega i njegovu cijelu obitelji. Bila mi je velika čast da sam ih mogao dočekati u Mostaru i učiniti najmanje što sam mogao, a to je pokloniti kapetansku traku Stjepanu jer znam koliko voli Zrinjski i Mostar. Nadam se i veslim ponovnom susretu sa njim i njegovom obitelji.

Evo za kraj još poruka Ultrasima?

Poruka navijačima. Mogu se samo zahvaliti na potpori koju imamo i kad nas ide i kad nas neide. Mi igrači dobro znamo koliko njima znači Zrinjski i zato mogu obećati ono što samo oni i zaista žele, a to je da damo svoj maksimum gdje god igrali.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci