Dan kada je Stjepan bio najsretniji na svijetu

Vidi originalni članak

Momčad Cibalie u subotu je  izborila povratak u društvo najboljnih nogometnih momčadi Hrvatske nakon što su na vrućem terenu u Šibeniku ostvarili rezultat koji im je trebao. Igrali su nebesko-plavi skupa sa svojih nekoliko stotina vjernih Ultrasa protiv svih i imaju svi skupa biti pravo ponosni na sebe i svoj uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško je sada u jednom tekstu opisati sreću nogometaša Cibalije i vjernih Ultrasa nakon završeta utakmice u Šibeniku i dugo će se još sigurno u Vinkovcima i Slavoniji pričati o tim trenucima. Ipak sasvim je sigurno da je taj dan i u tim trenucima ipak najsretniji na svijetu bio naš Stjepan.

Proživljavao je Stjepan svaku utakmicu svoje Cibalie na svoj način. Radovao se pobjedima, a tugovao kada bi ponos Slavonije ostao bez bodova. Te emocije su neopisive, i to može samo shvatiti njegova obitelj koja živi Cibaliju 24. sata svih 365 dana u godini.

Dobro se sjećam dana kada je obitelj Vojnić došla u Mostar na hercegovački derbi. Nakon te utakmice sjedili smo u jednom lokalu, a Cibalia je igrala u Zadru. Stjepan je samo osluškivao rezultat sa Stanova, a kada je Cibalia tu utakmicu pobjedila na njegovom licu pojavio se smješak sreće.

Nedugo zatim iako bolestan ništa ga nije moglo zaustaviti da opet dođe u Hercegovinu i pogleda susret svojih Cibalije i Zrinsjkog. Ljubav prema voljenoj nebesko-plavoj boji veća je za njega od svih bolova koje je trpio tih dana.

Danas je Cibalia tamo gdje joj jeste mjesto. Cibalia je zaslužila ovaj veliki povratak, a kada se zna da joj je samo pa dana prije prijetio stečaj ovaj uspjeh je sto puta veći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vinkovci i Slavonija slave ovih dana uspjeh svoje Cibalie. Čestitke stižu sa svih strana, a ovaj tekst je neka vrsta čestitke Cibaliji iz Mostara i Hercegovine, kako od navijača, tako i od nogometaša Zrinjskog.

Sretni smo što je Cibalia ispisala jednu od najljepših stranica u svojoj povijesti. Sretni smo što su vinkovački Ultrasi svojom vjernošću pomogli svojoj Cibaliji da se vrati među najbolje i na koncu sretni smo što je Stjepan sretan.

HERCEGOVINA.info

Vezani članci