Inati se Cibalijo Mostar i Hercegovina su uz tebe!

HNK Cibalia, nk šibenik, Cibalia, HNK Cibalia
Sutra kreće jedna nova era kluba koji je spao možda i na najniže grane od svoga osnivanja. Mnogo su se javno kleli u Cibaliju, a tajno su učinili sve u svojoj moći da je dovedu na ove današnje grane,

U predvečerje ovog novog početka čitam objavu od naših prijatelja na stranici Moja Cibalia jedna i jedina u kojoj oni pitaju svoje fanove trebaju li nastaviti s radom ili da se jednostavno ugase.

Od nekada velikog kluba sa odličnim nogometašima, lijepim stadionom i izgrađenom infrastrukturom ostali su samo vjerni Ultrasi i ta stranica koja je plod samo ljubavi prema svom klubu.

Ultrasi i ta stranica nisu nikada digli ruke od Cibalije, i sada na novom početku ta dva faktora su odličan temelj za vraćanje kluba gdje pripada.

Sutra na tribinama stadiona kraj Bosuta neće biti puno navijača, mnogima nije zanimljiva ta treća liga, a mnogi su digli ruke od Cibalije prepuštajući je na milost i nemilost raznim mešetarima. Oni najvjerniji nisu, niti će ikada dići ruke od svojih Nebesko-plavih koji su bez obzira što su u nekom trećem rangu u njihovim srcima i prvi i jedini.

Plan tih mešetara je jasan, raseliti žitelje Vinkovaca i Slavonije, a zatim im ugasiti njihovu svetinju Cibaliju. U prvom naumu su uspjeli, a ovo drugo im neće poči za rukom jer ono što se krvlju brani ne pušta se lako.

Iskreno se nadamao da kada sutra u 17. sati i 30. minuta sudac da znak za početak utakmice Cibalia-Zrinski da će to biti znak za veliki povratak. Vrijeme je da se Cibalia, Vinkovci i cijela Slavonija zainatu više no ikada u povjesti i pokaže svima što znači taj skavonski inat. Svjetlo na kraju tunela ukazalo se i na jučerašnjem turniru kada su kadeti Cibalije pokazali kako se bori za svoj klub. Neka to svjetlo bude zvijezda vodilja i prvom timu na njegovom povratku među najbolje. Na tom putu uz Cibaliju će biti Mostar i Hercegovina gdje je Cibalia uvijek rado viđen gost.

HERCEGOVINA.info