Abid Mujagić spreman s Plemićima napasti naslov – četvrti uzastopni.

Vidi originalni članak
Nemanja Bilbija i Ognjen Todorović su prošlost, uspješna prošlost Zrinjskog, a budućnost..., pa to bi mogli biti neki od novih igrača u kadru Blaža Sliškovića. A na Abidu Mujagiću je fokus - jer je doveden da uskoči na upražnjenu Todorovićevu poziciju za koje klub nije imao druge alternative.

- Došao sam tu kao zamjena, ali dat ću sve od sebe da nadomjestim tako kvalitetne igrače koji su prije mene igrali tu, rekao je 25-godišnji Mujagić.
Zrinjskom je pristupio kao slobodan igrač - posljednjih 18 mjeseci igrao je za FK Mladost u čijem je dresu u 18 utakmica upisao tri gola i isto toliko asistencija, čime je nadmašio Todorovićeva dva gola i tri asistencije. Prethodno je nastupao još za sedam klubova iz BiH (FK Goražde, NK Zvijezda), Hrvatske (NK Inter) i Češke (FK Teplice, FK Banik Most, FK Usti nad Labem, FK Kolin). Krilni ofenzivac Mostaraca vjeruje kako će mu pomoći to što Pod Bijelim brijegom zna dosta momaka od ranije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Vjerujem da neće biti problema s prilagodbom. Nastojat ćemo opet osvojiti titulu prvaka BiH, rekao je pa se prisjetio: Igrao sam dosta puta protiv Zrinjskog, sve odreda teške utakmice. Jeste da sam igrao u manjem klubu, ali vjerujem u sebe i mislim da će ovo biti sjajno iskustvo.

Piše: Slaven Nikšić
sport@dnevni-list.ba

Vezani članci