FOTO  ŽKK Tigar-ŽKK Zrinjski 2010 49:67

Vidi originalni članak
Zrinjevke su kontaktirali voditelji Kluba ŽKK Tigar iz Tivata. Okupili su cure koje bi trebale da igraju u 11 mjesecu ove godine 1 Crnogorsku ligu. Uglavnom se radi o curama koje su imale zapaženu karijeru u Play Offu, Herceg Novom, Nikšiću, Budućnosti, sve u svemu odlični pojedinci i odlična ekipa. Zrinjevke su utakmicu otvorile fenomenalno. Od samog početka su krenule agresivno i prva četvrtina je završila 20:8 u korist Zrinjskog. Na kraju zaslužena pobjeda Zrinjskog 67:47.

Strijelci za Zrinjski su bili: Rezo 17, Pavlović 14, Bošnjak 9, Rajič 8, Perić 8, Omazić 6, Mihalj 3, Marić 2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je jedno novo iskustvo za nas. Vidjeli smo agresivnost protivnika, kao i sasvim novi način igre protiv jako jako kvalitetne ekipe. Jako nam je drago što smo se s velikim iskustvom i pozitivnim rezultatom vratili kući. Cure su oduševljene. Zahvalili bi se gospodinu Draganu Vrziću i ekipi ŽKK Tigar na gostoprimstvu. Kao i predsjedniku Općine Tivat i predsjedniku Saveza koji su nas primili uoči utakmice, rekla je za naš portal trenerica Zrinjskog Nikolina Mustapić.

U ovoj utakmicu košarkašice Zrinjskog su po prvi puta nastupile u crnim dresovima i ovim putem se zahvaljuju Autoprijevozu teretni promet koji im je pomogao u nabavci istih.

Uoči ove utakmice nastupile su i pretkadetkinje Zrinjskog koje su također slavile pobjedu.

HERCEGOVINA.info

 

Vezani članci