FOTO  ŽKK Tigar-ŽKK Zrinjski 2010 49:67

žkk
Zrinjevke su kontaktirali voditelji Kluba ŽKK Tigar iz Tivata. Okupili su cure koje bi trebale da igraju u 11 mjesecu ove godine 1 Crnogorsku ligu. Uglavnom se radi o curama koje su imale zapaženu karijeru u Play Offu, Herceg Novom, Nikšiću, Budućnosti, sve u svemu odlični pojedinci i odlična ekipa. Zrinjevke su utakmicu otvorile fenomenalno. Od samog početka su krenule agresivno i prva četvrtina je završila 20:8 u korist Zrinjskog. Na kraju zaslužena pobjeda Zrinjskog 67:47.

Strijelci za Zrinjski su bili: Rezo 17, Pavlović 14, Bošnjak 9, Rajič 8, Perić 8, Omazić 6, Mihalj 3, Marić 2.

Ovo je jedno novo iskustvo za nas. Vidjeli smo agresivnost protivnika, kao i sasvim novi način igre protiv jako jako kvalitetne ekipe. Jako nam je drago što smo se s velikim iskustvom i pozitivnim rezultatom vratili kući. Cure su oduševljene. Zahvalili bi se gospodinu Draganu Vrziću i ekipi ŽKK Tigar na gostoprimstvu. Kao i predsjedniku Općine Tivat i predsjedniku Saveza koji su nas primili uoči utakmice, rekla je za naš portal trenerica Zrinjskog Nikolina Mustapić.

U ovoj utakmicu košarkašice Zrinjskog su po prvi puta nastupile u crnim dresovima i ovim putem se zahvaljuju Autoprijevozu teretni promet koji im je pomogao u nabavci istih.

Uoči ove utakmice nastupile su i pretkadetkinje Zrinjskog koje su također slavile pobjedu.

HERCEGOVINA.info