Maska koja pomladi ženski spolni organ

Vidi originalni članak
Lisa Palmer, 41-godišnjakinja nakon rastave braka mnogo je novaca potrošila na kreme za pomlađivanje i garderobu, no izlazeći s mlađim muškarcima nije zanemarila i pomlađivanje svoje vagine i to uz pomoć potpuno prirodnog lijeka.
Bili kao Lisa rastavljeni ili ne spolni odnos s godinama postaje bolniji, a i više se izbjegava, no to nije nikako dobro. Izbjegavanjem spolnog odnosa naraušavate svoju emocionalnu, ali i fizičku povezanost s partnerom.

Lisa nije htjela svoju vaginu prepustiti godinama i starenju nego je odlučila pribjeći alterantivnoj medicini. Kako je kirurški način pomlađivanja vagine relativno skup izvor uljepšavanja i pomlađivanja pronašla je u lijeku kojeg može napraviti kod kuće. Izlazeći s mlađim muškarcima shvatila je kako ulaganje u vanjski izgled treba biti jednako ulaganju u izgled tamo dolje. Vaginalna suhoća stvara velike probleme kod žena u 'godinama', jer se smanjuje količina estrogena koji se s godinama smanjuje, a on je zaslužan za to da vagina ne bi bila suha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku vam donosimo recept za masku za pomlađivanje vagine.

Maska za pomlađivanje
- jedna žličica kokosovog ulja (ubija bakterije i vlaži kožu)
- jedna žličica kreme koja sadrži vitamin E (sprječava starenje kože)
- jedna žličica meda (sadrži antioksidanse koji usporavaju starenje)
- jedan bjelanjak (zateže i poboljšava teksturu kože)

Zagrijete mješavinu sastojaka u mikrovalnoj pećnici 20-ak sekundi. Mješavina treba biti topla, a ne vrela kako ne biste iziritirali kožu. Prije nanošena maske toplim ručnikom naparite vaginu kako bi se pore otvorile, a samim tim maska će bolje djelovati. Ostavite masku da djeluje 15-ak minuta, a zatim ju uklonite ružinom vodicom (možete ju kupiti u svakoj drogeriji).

Masku treba nanositi svaki dan kroz sedam dana, a zatim samo jednom tjedno uz vježbe za zdjelicu.

 

Vezani članci