U SRETNOJ VEZI Poznato tko je muškarac s kojim hrvatska voditeljica čeka svoje prvo dijete

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

HRT-ova voditeljica Iva Šulentić iznenadila je gledatelje kada je u emisiji ‘Kod nas doma‘ otkrila da je u drugom stanju. U emisiji je ugostila psihologinju Martinu Trboglav Podvorac i s njom obradila temu trudnoće u nešto kasnijim godinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora Googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni", rekla je Šulentić u HRT-ovoj emisiji.

Mnogi su se nakon toga zapitali tko je otac djeteta, s obzirom na to da Iva nema naviku otkrivati detalje iz privatnog života. Kako piše Tportal, riječ je o Brunu Šunjiću, sistem inženjeru iz Zagreba koji ima bogato iskustvo rada u industriji informacijske tehnologije i usluga.

Iva Šulentić

Par je u vezi posljednjih godinu dana, a zajedno su bili i na Bahamima. Bilo je to putovanje kojim se Iva počastila za 39. rođendan.

Inače, Iva iza sebe ima brak s psihologom Igorom Mikloušićem, s kojim je bila od 2016. do 2019. godine. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a sudbonosno ‘da‘ izrekli su u zagrebačkoj crkvi Sv. Franje Ksaverskog. Slavlje se nastavilo u Laubi, a vjenčanju su prisustvovale i neke domaće zvijezde, poput Petre Nižetić, Marijane Batinić i Ide Prester.

Prije Mikloušića, Iva Šulentić bila je četiri godine u vezi s pjevačem Lukom Nižetićem, a prekinuli su 2011. Upoznali su se 2007. na Dori, gdje je Nižetić nastupao s pjesmom ‘Pusti me u san‘, a Iva je tada vodila program.

Vezani članci