FOTO/VIDEO  Toni Cetinski novim zvukom i pjesmom osvojio publiku

Vidi originalni članak
Novom pjesmom i video spotom ‘Laku noć', Toni je u samo dva tjedna stigao do čelne pozicije, nacionalne top liste HR top 40.

‘Ponosan sam i sretan što moji suradnici i ja imamo još jednu divnu skladbu, koja je naišla na tako srčani prijem kod ljudi. Jedva čekamo zapjevati je svi zajedno i na koncertima u sklopu turneje koja uskoro kreće', istaknuo je Toni, prezadovoljan rekacijama publike i radijski urednika, te prvim mjestom HR top 40.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesmom ‘Laku noć', jedinstveni Toni predstavio je, ne samo novu skladbu, već potpuno drugačiji zvuk, kojim će promovirati i novi projekt na kojem radi, akustične varijante pjesame, bliže rocku ili pravom pop-rock zvuku.

U taj novi koncept, odlično se uklopila i iznimno uspješna regionalna autorica Aleksandra Milutinović, koja potpisuje pjesmu ‘Laku noć' u djelu glazbe i teksta.

‘Ovo je nastavak odlične suradnje s Aleksandrom koja stoji i iza mojih prijašnjih pjesama ‘Zar malo to je', ‘Krik', ‘Mjesečar', kojima je u potpunosti pogodila senzibilitet i energiju, koji se pak odlično uklapaju u novi zvuk koji njegujemo. Kao autorica je, kao i Miro Buljan, krucijalna za naš novi akustični projekt i zvuk kojem težimo.

‘Laku noć' prati i video spot sniman pod redateljskom palicom Daria Lepoglavca, dok su cijelu priču oko spota zajednički osmislili Toni i Dario.

Vezani članci