VIDEO  Stanari ogovaraju Marijanu ali njoj ne smeta - seksala se Nemešom u autobusu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Diktatori Nirmal, Horvat i Nikola probudili su u stanarima gnjevne osjećaje pa se ili svađaju ili ogovaraju. Srećom, u ogovaranju su složni pa je Marijana konstantno na tapeti, a sve predvodi Bojana.
- Mislila sam da će izdržati dva tjedna u kući i onda otići kada shvati što je učinila. Nije mi jasno kako će se vratiti mužu i djetetu - govorila je njena prijateljica i potpora u prvih mjesec i pol dana boravka u kući Velikog Brata, koja polako djeluje kao da je ljubomorna na Marijanin odnos s Nemešom .

A s Bojanom su se složili Soraja, Horvat i Duško, koji su iznosili svoje teorije o Marijani. Duško smatra kako je prestara za Nemeša i kako zapravo niti nema supruga i dijete. Horvat pak smatra kako ljudi glasuju za nju jer im je zanimljivo promatrati nju i Nemeša. I tako u krug prepričavaju svoja saznanja i teorije o Šibenčanki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ona je manipulatorica. Čim je sve u redu između Nemeša i nje ona to namjerno poljulja, sigurna sam da joj uopće nije stalo do njega - rekla je Bojana i ponovno naišla na odobravanje ostalih tračera.

Ali oni o kojima se pričalo nisu štucali već su se seksali, i to u autobusu gdje su stisnuti poput sardina. Time su samo još jednom pokazali da ni najmanje ne brinu za druge , kako u kući, tako i izvan nje.

A za sve manje njih brine i Brandon, kojem je jako smetalo služiti diktatorima u kući.

- Umjetnik sam, fizički posao me iscrpljuje. Dok sam spajao šarafe i matrice procurila mi je mast u rukav, sigurno ću dobiti alergiju - jadao se, a potom i okomio na trojac u kući jer su ga pustili da gladuje. Više ih ne smatra prijateljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

izvor: jutarnji list

Vezani članci