Sorajin 'vrući' lezbo san:Seksala sam se s jednom profesoricom

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Vrući' snovi nisu ništa neobično s obzirom na to da jedino Marijana i Nemeš u BB kući ispunjavaju svoje seksualne potrebe dok drugi stanari apstiniraju. Soraja je Marijani, Antoniji, Horvatu i Brendonu ispričala kako je neku noć zaspala i usnula san pun seksa i perverzija, piše portal Bezzabrane. Prvo nije htjela reći s kim se seksala u snu, no na kraju je popustila na nagovor stanara i ispričala im san u detalje, pišu 24sata.hr.

- Sanjala sam da sam na fakultetu i da mi je profesorica, ona poznata pjevačica koju poznajem, došla na ispit 'mrtva pijana'. Svi studenti su joj to zamjerili osim mene. Ja sam bila uz nju. Odgovarala sam i dala mi je najveću ocjenu. Nakon ispita otišla sam kod nje u kabinet da joj zahvalim i dogodilo se... znate, ono - rekla je Soraja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Horvat joj je rekao kako mu je sada jasno zašto ona uvijek kad se napije 'navali' na Marijanu i ljubi se s njom, aludirajući na to da Soraja simpatizira žene. Soraja mu je govorila da je krivo shvatio i pokušavala se obraniti, no Horvat ju je samo još više zadirkivao.

Vezani članci