Ovo su bile najskandaloznije osobe na televiziji u Hrvatskoj, među njima i jedan Mostarac

Vidi originalni članak

Da Hrvati obožavaju žutilo i trash i gledanje ljudi koji pod svaku cijenu žele biti na televiziji, bilo je potpuno jasno u periodu kada se na televiziji prikazivala megapopularna emisija Red Carpet. Emisija je iz tjedna u tjedan bilježila sve veću gledanost, a tamo smo, osim domaćih i svjetskih zvijezda, upoznali kraljeve i kraljice trasha koje se činilo nemoguće zaboraviti, piše index.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karijeru starlete tamo je počela Simona Gotovac s bivšim suprugom Antom.

Gotovčevi su zabavljali Hrvate svojim svađama i mirenjima, a nakon što se ugasila emisija, pojavio se plamen kršćanstva i Simona se okrenula vjeri. Danas je majka troje djece te živi u Austriji.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1028184437258786&set=a.107637175980188&type=3

U Red Carpetu Hrvati su upoznali i dizajnera Robantica koji je tada Marka Grubnića optužio da mu je oteo dečka. Danas više nema Robantica, te je bivši dizajner promjenom spola postao Romana Taylor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rubrici Trash Deluxe upoznali smo i Borisa Dominikovića. Danas ima veća usta i bavi se bijelom magijom.

https://www.youtube.com/watch?v=nlj8RffD2Us

Maja Morales nakon Red Carpeta potpuno je nestala s javne scene i nismo je vidjeli godinama. Hrvate je šokirala kada se s 20 godina slikala za Playboy i priznala da je se obitelj odrekla te da je ocu zaprijetila da će mu baciti bombu na kuću.

Gianna Apostolski u Red Carpetu vodila je Gole vijesti.

Martina Romić bila je jedna od onih koji su poželjeli slavu u estradnim vodama. Nije joj pošlo za rukom, ali komadić slave joj je pomogao da skupi frendove na Facebooku.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1281134255316137&set=p.1281134255316137&type=3

I na Avi Karabatić možemo zahvaliti kultnoj emisiji. Tamo se nalupetala svega i svačega, a danas je odlučna da postane hrvatska predsjednica.

https://www.instagram.com/p/B3F_YmkJppi/

U Red Carpetu upoznali smo i Marina Bogdana...

Neki su imali mazohističke potrebe gledati Malog od skandala, Alena Albinovića. Red Carpet je probio i Hanu Hadžiavdagić koja je danas uspješna influencerica i udana žena. U Red Carpetu je imala rubriku "Savjetovalište za sponzoruše".

https://www.instagram.com/p/B27e1uyhzou/

 

Vezani članci