Nemeš i Marijana ponovo zajedno u krevetu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Pravila su najviše kršile Bojana i Marijana, a najčešće greške bile su ne zatvaranje vrata od pušione, šaputanje pa čak i uništavnje imovine.

Smanjenje novčane nagrade najviše je pogodilo Duška koji je već počeo računati što će učiniti s novcem, piše jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stanari su obavili i zadatak na temelju tjedne zadaće koju su dobili. Morali su se u sedam minuta poredati po nekoj od karakternih osobina, a ovaj puta se radilo o manipulativnosti.

Prvu je poziciju imao stanar koji je najmanipulativniji, a dvanaestu onaj koji je najmanje manipulativan. Kako bi zadovoljili Velikog Brata stanari su morali pogoditi upravo prvo i posljednje mjesto, a kriterij je određen nizom psiholoških testova koji su odrađeni tokom prijavljivanja u show.

Stanari su zadatak obavili sa stopostotnom učinkovitošću - prvo je mjesto zauzela Bojana, a posljednje Lester.

Situacija između Nemeša i Marijane ponovo se popravila. Iako su tijekom jučerašnjeg dana vrlo malo pričali, navečer su ponovo bili zajedno u krevetu. Dok su EU stanari uživali u večeri njih dvoje razmjenjivalo je nježnost ljubeći se. Nemeš je razmišljao gdje će nakon izlaska iz kuće prošetati s Marijanom držeći se za ruke .

U međuvremenu, Bojana se opravdavala Nirmalu, Tamari i Dušku da nije manipulatorica, titulu koji je dobila tijekom dnevnog zadatka.

Vezani članci