Maja Morales: Za seks su mi nudili od 500 do 5.000 eura

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Maja Morales, koju su mediji spominjali kao jednu od najtraženijih prostitutki Nebojše Perunovića zvanog Pančo, stacionirala se u Beogradu. Tvrdi da su je greške iz prošlosti skupo stajale i da, kada bi mogla vratiti vrijeme, nikada ne bi bila tako naivna.

- Uništili su mi život i sigurno ću tužiti hrvatske medije koji su prenijeli vijest da sam se bavila prostitucijom - govori Maja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je počelo nakon slikanja za Playboy"

- Istina je da poznajem Panča, ali zaista nikad nisam legla u krevet s nekim za novac. Upoznala sam ga u njegovoj teretani. Znala sam da ima kontakte s moćnim ljudima, biznismenima koje sam željela upoznati kako bi mi pomogli u karijeri. Prihvatila sam sve njegove pozive na večere, a on me upoznavao s prijateljima i poslovnim suradnicima. Bila sam svjesna da me iskorištavaju, ali očajnički sam željela snimiti pjesmu i zato sam se nalazila s njima. Kasnije su uslijedili pozivi na jahte i privatne zabave, ne samo od tih biznismena već i od mnogih poznatih sportaša. To nisam prihvatila - izjavila je Maja.

Iako tvrdi kako nikada nije primila novac za seks, Maja ne poriče da je takvih ponuda bilo mnogo.

- Otkad sam se slikala za Playboy, te ponude nisu prestajale. Mnoge javne osobe u Hrvatskoj su mi nudile od 500 pa sve do 5.000 eura za seks. Nisam to prihvatila. Pokušala sam prekinuti taj "začarani krug", a Pančo mi je počeo prijetiti - kaže za Kurir Maja Morales.

Vezani članci