Ćiro postao izbornik reprezentacije Jugoslavije!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

... pojavio Ćiro Blažević, trener svih trenera postao je i filmska zvijezda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika mi je bila čast što su baš mene izabrali da glumim izbornika reprezentacije Jugoslavije. Samo da znate, kada su mi dali scenarij, ja sam poderao tekst i bacio ga u kantu za smeće. Javio sam im da ću govoriti svojim jezikom. Okrenuo sam sve na zezanciju i to im se svidjelo. Bilo je predivno, uživao sam na snimanju. I bit ću iskren, gluma je mnogo teža od nogometa i za nju vam je potreban Božji dar. Ja ga nemam, ali sam se potrudio da to publika ne primijeti", otkrio je Ćiro za dnevnik Alo.

Govoreći o snimanju, rekao je da je oko tisuću stažista nakon snimanja skandiralo: "Ćiro, majstore". Poslije svega srpski nogometni trener i bivši izbornik Srbije Radomir Antić organizirao je večeru u njegovu čast.

nače, Ćiro se pojavljuje samo u seriji, dok ga u filmu, koji je premijerno prikazan prošle godine, nije bilo.

"Izbacili su me jer sam Hrvat, ha-ha!", ispalio je u svom stilu Blažević.

Govoreći o svom glumačkom debiju u osmom desetljeću života, Ćiro je u svome stilu rekao da poslije ove epizode očekuje da s njim uskoro kontaktiraju iz Amerike.

"Spreman sam za Hollywood", rekao je Ćiro.

Serija i film "Montevideo, bog te video" govore o događanjima u i oko nogometne reprezentacije Jugoslavije prije Drugoga svjetskoga rata kao i o igrama Moše Marjanovića i Aleksandra Tirnanića.

Izvor. Sportski.net/Vlm

Vezani članci