BB Marijana : I dalje smo u stabilnoj vezi, a viđamo se kad nam to obaveze dopuštaju

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Nikola Nemešević i ja još se jako volimo iako je on u Beogradu, a ja u Kninu. Ovogodišnja pobjednica "Big Brothera" kod Nemeša u stanu provela je oko tri tjedna.Obnovili su ljubav započetu u Big Brother kući, a ona je studentu opernog pjevanja oprostila što ju je javno ostavio u posljednjoj emisiji. Nemeš je jako pažljiv prema njoj. Vodio ju je na večeru u luksuzni riblji restoran, nosio joj je doručak u krevet i puštao joj svoje pjesme. Čak je za nju napisao pjesmu. Marijana mu je iz ljubavi kuhala dalmatinske specijalitete. Još ne planira živjeti s Beograđaninom te je i dalje kod roditelja, gdje ima svoju sobu.


"Tek razmišljam o kupnji stana od glavne nagrade i to je sve što ću reći", kratka je bila Šibenčanka. Nije otkrila hoće li se preseliti u Zagreb. Marijana će se uskoro rastati od supruga Ivana. U Big Brother kući tri mjeseca pomorca je varala sa srpskim studentom opernog pjevanja. Prvo ročište imaju zakazano sredinom rujna,prenosi 24sata.hr.
Rastaju se sporazumno. Dok je Marijana uživala u ljubavi s Nemešom, kćer Korina bila je s ocem Ivanom. Doznajemo da Marijanini roditelji nisu presretni što se pomirila s mladim Beograđaninom, ali je ipak podupiru u njenoj odluci da bude s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci