Veliki koncert Željka Joksimovića u Mostaru: gornja tribina već RASPRODANA!

Vidi originalni članak

O velikom zanimanju za ovaj koncert govori i činjenica da je već rasprodana gornja tribina.
Zahvaljujući sponzorima koncerta, organizatori su omogućili niz pogodnosti za kupovinu povoljnijih ulaznica, osobito za studente i fanove iz drugih gradova.
Još samo danas je moguće kupiti ulaznice za donju tribinu po cijeni 20 KM, dok će od sutra biti po većoj cijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prodaji su i ulaznice FAN PIT-30 KM; VIP BACKSTAGE-35 KM i vrlo mali broj VIP GOLD po cijeni 50 KM (Uključeno piće dobrodošlice i finger food).

Ulaznice su u prodaji dostupne na info pultu Mepas Mall-a, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba
Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiteljima koji se očekuju iz cijele Bosne i Hercegovine, Dalmacije i Crne Gore.
Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi glazbeni spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova iz bogate karijere.
Sve novosti o koncertu možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks

 

Vezani članci