Sergej Ćetković planira veliki spektakl večeras u Mostaru

Vidi originalni članak
Sve pohvale i milijunske preglede na društvenim mrežama bilježe i pjesme s njegova šestog po redu albuma "Moj svijet" kojim ovaj popularni kantautor nastavlja odašiljati u svijet pozitivne poruke o ljubavi prema ljudima, prijateljstvu, obitelji...

Ne čudi stoga što su u rekordnom roku, za samo nekoliko sati od puštanja u prodaju, "planule" sve ulaznice za ovaj dugo očekivani koncert popularnog pjevača u Mostaru. Naime, za glazbeni spektakl rasprodane su i sve dodatne ulaznice, odmah nakon puštanja u prodaju, pa zbog toga organizator svim obožavateljima najavljuje još jedan koncert na jesen. Uvijek dobro raspoložen, šarmantan i nasmijan Sergej će se predstaviti mostarskoj i hercegovačkoj publici, a na poseban način pripadnicama ljepšega spola ususret Međunarodnom danu žena. Podsjećamo kako Sergej Ćetković, osim brojnih obožavatelja i prijatelja, ima i posebnu vezu s Mostarom jer mu je majka rođena u gradu na Neretvi, piše Večernji list izdanje za BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popularni pjevač svoje hercegovačke korijene otkrio nam je prošle godine kada je bio naš gost na gala spektaklu, manifestaciji broj jedan u BiH i široj regiji - Večernjakovu pečatu. Tada je uzvanike najvećeg društvenog događaja u BiH oduševio svojim nastupom, a nema razloga da bude drukčije večeras u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače. Kao i u svim drugim mjestima gdje je gostovao, sigurni smo kako će ovo biti nezaboravan glazbeni spektakl.

Mostar posljednjih mjeseci bilježi veći broj koncerata i očekuje se kako će se taj trend nastaviti. Svaki od njih je do sada bio popunjen do posljednjeg mjesta.

Vezani članci