MERI CETINIĆ Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo

Hercegovina.info
Vidi originalni članak

Meri Cetinić, diva hrvatske glazbe, na svom Facebook profilu iskazala je veliku ljutnju zbog toga što ju se već godina nerijetko zna zamijeniti s kolegicom Jasnom Zlokić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kap koja je Meri prelila čašu bila je križaljka na kojoj je stajala slika Jasne Zlokić, a trebalo je upisati ime Meri Cetinić.

"Ova manipulacija i svinjarija se ponavlja već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopisa zatraži intervju, ali da me slika s unučicom, iako je ja nemam. Ali ima Jasna... Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako 'skitnica' provodi svoje vrijeme u Blatu, ili izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima 'Samo simpatija' s mojim imenom. Na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema nijedna njena pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisati moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!? - upitala se Meri.

 

Vezani članci