Žene najčešće maštaju o ...

Vidi originalni članak
Seksualnost dolazi kao šarena lepeza sklonosti, preferencija, ukusa i maštarija, no kada su ove potonje u pitanju, čini se kako većina žena često mašta o istoj stvari, bez obzira na to koliko svi mi mislili da su naše seksualne fantazije jedinstvene.

Grupa znanstvenika provela je istraživanje o seksualnim maštarijama te je rezultate svoje studije objavila u magazinu 'The Journal of Sexual Medicine'. 1516 ispitanika dobilo je listu od čak 55 najrazličitijih seksualnih maštarija (od seksa s više partnera do seksa koji je uključivao objekte i životinje) te su svaku maštariju trebali ocijeniti prema intenzitetu i onu najdražu opisati što je detaljnije moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao najpopularnija maštarija kod oba spola istaknuo se seks koji uključuje romantične osjećaje (a taman ste pomislili kako će biti nešto prljavo...), a neočekivani seks i seks na neobičnim mjestima također su bili pri vrhu ljestvice popularnosti.

No, ono što je zanimljivo je da je čak 65% žena odabralo seksualnu potčinjenost kao jednu od omiljenih seksualnih maštarija. Više od 52% žena odlučilo se za različite varijante vezanja, 36% mašta o spankingu, a 28,9% mašta o tome da ih se prisiljava na seks.

Samo da se zna da i frajere pale ovakve maštarije, no oni ipak prednost daju maštarijama o oralnom seksu, seksu izvan braka, seksu s nekoliko žena i ejakulaciji po tijelu partnerice.

Još jedna zanimljivost je da je polovica žena koja je seksualnu potčinjenost odabrala kao omiljenu maštariju priznala kako zapravo ne bi voljele ostvariti svoje maštarije, a što nije slučaj s frajerima koji su znatno skloniji pretvoriti svoje maštarije u stvarnost.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Vezani članci