Zaboravite na seks u mraku!

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ako vodite ljubav tokom cijelog dana, ne znači da obraćate pažnju na svjetlost, koja mijenja konture vašeg tijela; od senzualnih toplih boja svijeće do umjetne neonske rasvjete.
Seks na svjetlosti svijeće


Seks na svjetlu svijeće, postao je klišej i rijetko tko ga prakticira. Šteta, jer je taj sjaj romantičan, senzualan i poseban. Svjetlost svijeće je topla i blaga; na njenoj svjetlosti konture tijela postaju profinjene, nepravilnosti na koži nestaju a oči poprime poseban sjaj. Svjetlost svijeća je idealna za one sramežljive, kojima seks na svjetlu predstavlja problem. Upalite jednu svijeću, potom ih upalite još po želji. Pazite, da se u trenutcima strasti ne dogodi manji požar! Svijeće mogu dobiti i drugu namjenu: kao dildo ili blagi sado-mazohistički rekvizit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Seks pod umjetnim svjetlom


Ne gasite svjetlo kada idete u krevet. Snop svjetlosti stolne lampe usmjerite na partnerovo tiijelo. Igrajte se seksi kampiranja pod plahtama i upotrijebite ručnu svjetiljku. Smislite si osvjetljenje za oralni seks. Goli šetajte pod reflektorima. I ne zaboravite se slikati koristeći blic!

 

 

Seks na dnevnom svjetlu

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Odvojite si vrijeme za seks tijekom dana pri različitom svjetlu. Pustite zrake sunca u sobu. Vaš partner "okupan" njima izgledat će poput egipatskog boga.

Mjenjajte sobe u stanu i testirajte svjetlost i ostale atribute, koji se mjenjaju tijekom dana, poput vašeg Opens internal link in current windowlibida. Testiranjem ćete otkriti ne samo najbolje mjesto i vrijeme za seks, nego i na kojem svjetlu izgledate najzavodljivije.

Sto posto prirodno svjetlo


Da bi uhvatili prirodno svjetlo, morate otići u prirodu na plažu, travnjak, šumu. Osim toga u prirodi je golo tijelo izloženo raznim opasnostima poput opeklina sunca ili krpelja. Ali seks u prirodi osim što može biti opasan, pruža i razne nijanse svjetlosti, koje će pružiti novi pogled na seks i vaše tijelo.

Svjetlost utječe na naše raspoloženje više nego što mislimo. Kada smo izloženi svjetlosti aktivniji smo i budniji. Dnevna svjetlost potrebna nam je za pravilan rad hormona ali nam služi da ne postanemo depresivni. Sve to, o vizualnim podražajima da ne govorim, utječe na naš odnos prema samom činu seksa i našem odnosu prema istom. Zaključak je jednostavan: dobro svjetlo-dobar seks!

izvor: intimamedicine.com

Vezani članci