Seks turizam: Hrvatice poludile za Srbima, tulumare u Beogradu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Ovu neobičnu pojavu najprije je, još prošle godine, opisao hrvatski "Playboy". Kako prenosi ovaj magazin, Hrvatice se najčešće "pale" na fizički izgled, manire ali i na naglasak mladih Srba.

- Navodno su jako strastveni, a i nas djevojke prokleto pali taj njihov naglasak. ‘Gde si, bre, ribo, baš se ložim na tebe', klasičan je ‘pick-up', koji je kod jedne moje prijateljice završio brakom. ‘Totalno sam se napalila na naglasak, a kad sam vidjela i ostale atribute, raspametila sam se', rekla mi je sretno udana Dijana. Navodno su Srbi, tvrdi više izvora, poprilično ‘obdareni' i maštoviti u seksu. Osim bogom danih 22 centimetra, ovaj njen je nabavio čak i ljuljašku za seks sa 500 poza - pisala je novinarka "Playboya".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su njene sugovornice prepričavale, "rasadnik" momaka u Beogradu su, očekivano, splavovi.

- Kako čujem, sve se više djevojaka vikendom odlučuje za beogradske splavove umesto zagrebačkih klubova. Navodno su baš oni rasadnik dobrih frajera. Džentlmeni su, plaćaju piće, pridrže vam i kaput i vrata, a onda su još i u krevetu nezasiti. Doduše, dvije koje poznajem nisu ni došle do kreveta. Jedna je imala okršaj na samom nasipu kraj splava, a druga je dogurala tek do automobila - zaključila je "Playboyeva" novinarka.

Da ova praksa ne jenjava, potvrdio je i bloger Domagoj Jakopović, čiji je tekst prenio i hrvatski "Webcafe".

- Snežana ne prestaje da "melje", sva leprša od uzbuđenja, a ja se isključujem i mrštim obrve, jer, ne pretjerujem, deseti put sam u svega nekoliko mjeseci čuo istu priču. Je l' oni kloniraju tog Nemanju!? Dobro, u svakoj priči dotični ima drugo ime i zanimanje, ali stvar sad postaje ozbiljna. Dakle, prijatelji moji, znani i neznani, ako do sada niste shvatili: Hrvatice su u posljednje vreme masovno krenule u Beograd na seks-turizam. Kao idu na ples, da malo vide splavove i noćni život, probaju pravu leskovačku pljeskavicu i da se napiju od šljivovice. Mo'š misliti. Odoše nam snaše na tuđe salaše - napisao je ovaj bloger.

Kao razloge ovih neobičnih pohoda na Beograd, Jakopović najpre navodi pritisak koji Hrvatice osećaju ako su djeca iz mješovitih brakova. Naime, u Beogradu ih nitko ne pita za porijeklo, a i nikome ne smeta što su iz "Lijepe njihove". Sljedeći razlog je, ni manje ni više, glazba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Najslušanija subkultura u "Lijepoj našoj" su narodnjaci, pa tu populaciju nevjerojatno privlači odlazak u rodno mjesto tog žanra - konstatira Jakopović.

Dalje, srpski momci, sva je prilika, lako šarmiraju Hrvatice.

- Beogradska "galebina" je gentleman, gospodin, uljudan, nenasilan i kulturan, sve to mladići imaju u malom prstu. Oni ne gledaju nogomet i ne pričaju o njemu, ne urlaju kad se napiju, donesu cvijet i spremni su za duge šetnje, maratonsku razmjenu SMS-ova i nikad ne daju dami da plati - navodi Jakopović.

U Turističkoj organizaciji Beograda su za dnevni list "Kurir" potvrdili da je u posljednjih nekoliko mjeseci porastao broj hrvatskih turista.

- Sada turisti iz Hrvatske spadaju u pet najbrojnijih kategorija turista u Beogradu. Nemamo točne podatke, ali je činjenica da je u poslednjih nekoliko mjeseci broj njihovih turista u velikom porastu - kažu u ovoj organizaciji.

telegraf.rs

Vezani članci