Pet nepoželjnih scenarija u krevetu

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Na stranici collegecandy.com navedeno je pet situacija koje su totalno nepoželjne u krevetu i zbog kojih bi muškarac, ma koliko zgodan bio, momentalno bio otpisan.

Iznenadni analni seks

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne može vam se slučajno dogoditi da pogriješite rupu. Ako muškarac za vrijeme strastvenih igrica u krevetu iznenada pokuša s analnim seksom bez ikakvih upozorenja, pitanja i prethodnih konzultacija s partnericom - ne piše mu se dobro.

Ismijavanje

Biti gol ispred nekoga za neke osobe može biti neugodno iskustvo. Nemaju svi potrebno samopouzdanje. Većina nas ne ponosi se nekim dijelom svog tijela i najmanje što mu treba je da ga netko zbog toga ismijava. Takav scenarij posebno je nepoželjan u spavaćoj sobi. Ne nabijajte nekome na nos višak kilograma ili intimnu frizuru koja je vama neprihvatljiva. Ako se s nečim ne znate nositi, postoji vrijeme i mjesto za takve razgovore, a to nikako nije u krevetu.

Vršenje pritiska

Recimo da zaista želite isprobati neku novu pozu ili igračku za seks ili bilo što slično. Predložite partnerici i njoj se to ne sviđa. Okanite se toga. Nemojte je pokušati nagovoriti ili još gore emocionalno ucijeniti. To može biti poprilično neugodno, a ukazuje i na to da ne cijenite i poštujete tuđe stavove i mišljenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspoređivanje

Zasigurno je svatko od nas u svojoj glavi uspoređivao bivše i sadašnje, no, mišljenje o tome treba zadržati za sebe. Zamislite da usred seksa čujete: 'Moj bivši je uzdisao dok smo se seksali, a ti ne ispuštaš ni zvuk.' Ne bi vam se svidjelo, zar ne? E pa nitko to ne voli i takve izjave treba izbjegavati.

Agresivnost

Ovdje za početak možemo navesti scenarij kada muškarac gura glavu partnerice prema 'tamo dolje' ili je vuče za kosu. Ne, ne i ne! Ako želite brže, jače, dublje ili nešto drugo, upotrijebite riječi. Ali i to ide uz napomenu da dobro poznajete partnericu i njezine preferencije.

Izvor: net.hr

Vezani članci