Silvio Berlusconi je imao više od 30 prostitutki

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Više od 30 žena, među kojima je bilo mnogo prostitutki, pozivane su na zabave premijera Silvija Berlusconija u njegovu vilu u Rimu, rekli su talijanski istražitelji u četvrtak. Iznijeli su rezultate dvogodišnje istrage o premijerovu navodnom haremu mladih manekenki, glumica i starleta tijekom 2009. i 2008. godine. Kažu da je među njih 30 bilo djevojaka iz Južne Amerike i istočne Europe i da su mnoge spavale s premijerom za novac ili u zamjenu za poklone.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata talijanska glumica Manuela Arcuri navodno je odbila spavati sa premijerom u zamjenu za vođenje festivala San Remo. Identiteti nekih žena već su objavljeni u medijima, no ovo je prvi put da su istražitelji iznijeli punu listu koju su sastavili nakon prisluškivanja 100.000 telefonskih poziva protagonista. Osmero ljudi sumnjiče za svodništvo, među njima biznismena Gianpaolo Tarantinija i manekenku Sabinu Began, Njemicu poznatu kao 'matica' u krugu Berlusconijevih obožavateljica.

Berlusconi je priznao da je organizirao zabave u vilama u Rimu, Milanu i na Sardiniji, no tvrdi da nije znao da su neke od žena prostitutke, piše Telegraph.

Vezani članci