Novinarka najavila dva sata prije proglašenja: Sve je namješteno, Miss BiH će biti kćer Joje sa Pala

Vidi originalni članak
-Nemam pojma, a i nevažno je koji je nivo u izboru za najljepšu djevojku, ali znam da će pobijediti djevojka sa Pala, kćer izvjesnog Joje, prezime počinje sa B (zaboravila, mislim Borovčanin).
Vlasnici licence za koje sam davno (2003.), u emisiji" 60 minuta" dokazala da se ponašaju kao svodnici (po medijima, pričali da će me tužiti ali nisu imali zašto), na svoj poznati način tako su obradili i članove žirija, poslovne partnere, obitelji djevojaka, a i vas koji glasate.
Žao mi je djevojaka koje na pragu svoje ženstvenosti, stečenog samopouzdanja (trebale bi ga imati čim se prijavljuju), prvih ljubavi, prvo se suočavaju sa sitnošićarskim i prljavim interesima okorjelih prevaranata. Žao mi je i njihovih roditelja, a i mene što živim u ovakvoj državi, pokvarenoj kao mućak, napisala je Saračević-Helać.

I doista, za Miss BiH izabrana je Isidora Borovčanin (18) sa Pala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je priopćeno iz Direkcije za izbor Miss BiH, za pobjednicu je glasao osmočlani žiri, kao i publika, a Zlatko Zubak, vlasnik licence za Miss BiH za Miss svijeta lente je dodijelio drugoj pratilji Miss BiH, Belmi Ibrahimović (20) iz Srebrenika, prvoj pratilji, Antoniji Vučić (18) iz Kiseljaka.

bportal.ba

Vezani članci