Nemeš konačno progovorio: Marijana je moja najveća ljubav i najduža veza

Hercegovina.info
Vidi originalni članak
Kaže kako je nakon izlaska iz kuće imao mnogo negativnog publiciteta, ali tvrdi da se više ne boji zlobnih medijskih napisa o sebi.

- Jesmo li Marijana i ja pogriješili što smo se zaljubili ili nismo, radili ovo ili ono, to sve ide nama u rok službe. No ja kažem da za sve postoji neki razlog. To je sudbina -rekao je Nemeš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napomenuo je kako je njihova ljubav kao i sve druge, te da mu smeta što se svi konstantno miješaju u njihov život.

- Marijana je moja najveća ljubav i najdulja veza, izjavio je Nemeš pred kamerama komentirajući svoj odnos s Marijanom.

Iako je ljetos viđen u Hrvatskoj u automobilu s Marijanom, bivši BB-ovac tvrdi da nije dolazio u Hrvatsku jer nema vremena.

Dodao je kako mu je dojadila medijska pozornost otkad je u lipnju završio reality show.

- Ne znam je li netko u zadnje vrijeme imao toliko publiciteta, a da nije nekog ubio, opljačkao ili da nije političar - govori Nemeš, koji se prošlog tjedna automobilom zabio u zgradu redakcije srpskog časopisa Puls. Vrijeđao je novinare i urlao na njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Isprovocirali su me pisanjem neistina. Ako im kažem da nemam komentara, kako onda mogu citirati Horvata, a da on nema pojma o tome - rekao je Beograđanin.

Nemeš je najsretniji kad mu Marijana dođe u Beograd. Kaže kako nikada nije imala problema kad je bila kod njega te da je mnogi ljudi podržavaju.

- Često joj priđu na ulici, s njom porazgovaraju i traže autogram - rekao je Nemeš.

Exkluziv vikend

Vezani članci